Disclaimer:

De huidige Nederlandse en Europese wet- en regelgeving staat het ons niet toe je volledig te informeren over de werking van bepaalde producten zoals kruiden en waar je deze voor kunt gebruiken. Wel kunnen wij informatie geven over de manier waarop wij naar gezondheid kijken en over de onderscheidende kwaliteitsaspecten van onze kruiden. Wij bieden een gratis adviesservice van een gediplomeerde plantkundige/fytotherapeut/orthomoculair therapeut die je kan adviseren, welke kruiden en in welke combinatie, je het beste kunt gebruiken voor je paard.
Wij adviseren altijd contact op te nemen met je dierenarts indien je paard klachten heeft. Op het moment dat het paard medicatie krijgt, vraag dan aan de dierenarts of de kruiden samengaan met de medicatie. Bij drachtige of zogende merries raden wij het gebruik van kruiden, anders dan voorgeschreven door de dierenarts, af.

De adviezen die je bij ons kunt krijgen van ervaringsdeskundige, fytotherapeut en dierenarts zijn niet bedoelt als vervanging van een consult van je eigen dierenarts. Een online consult heeft niet dezelfde waarde als een fysiek consult. Raadpleeg dus na elk advies van ons eerst met je eigen dierenarts daar die een volledig beeld heeft van je paard.

 

 

Helmosan
  • Haringkade 14a
  • 1079CP
  • IJmuiden
  • 06 244 093 90
  • info@helmosan.nl
keyboard_arrow_up