Kruiden kunnen je paard op vele vlakken ondersteunen met zijn/haar gezondheid. In de natuur eten paarden niet alleen gras maar juist ook kruiden, bast en meer omdat dit een waardevolle aanvulling is op het dieet.
Met dit in het achterhoofd bieden wij diverse producten op basis van kruiden en/of essentiële oliën om paarden die een probleem hebben te ondersteunen bij hun herstel of instandhouding van hun gezondheid. 
De kruidensamenstellingen in ons assortiment zijn erop gericht een systeem van het paard te ondersteunen naar optimaal functioneren.

Als voorbeeld:
Een paard met dunne mest. Vaak is het spijsverteringssysteem, vooral ook de darmen, van een paard met dunne mest niet optimaal in orde. Om dit te ondersteunen zullen eerst de nodige afvalstoffen uit de darmen afgevoerd moeten worden. Vervolgens kan de darmflora weer geoptimaliseerd worden. Beide processen zijn heel goed te ondersteunen met kruidensamenstellingen.

Kruidenadvies voor paarden?

In ons assortiment tref je verschillende “standaard” samenstellingen aan. Wij adviseren echter altijd het kruidenformulier in te vullen. Wij kunnen dan samen doornemen wat voor jouw paard het beste product is en eventueel een kruidenmix op maat aanbieden. Dergelijk contact en het hieruit volgend advies is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.
Het optimaliseren van een systeem is een proces waarin het volgen van de juiste stappen, het consequent aanbieden van de producten en het proces volbrengen een grote rol speelt. Gedurende dit proces kun je met vragen telkens bij ons terecht.
Met nadruk geven wij aan bij klachten altijd je dierenarts te raadplegen. Onze kruidensamenstellingen zijn geen vervanging van noodzakelijke behandeling door uw dierenarts of noodzakelijk medicatie.


Kruiden vragenlijst

Wil je een advies voor een kruidensamenstelling voor je paard?
Beantwoord dan onderstaande vragen.
Hoe uitgebreider je informatie is, hoe beter wij kunnen adviseren.
Ook dingen die misschien voor jou onbelangrijk lijken graag melden. Je kan beter te veel dan te weinig vertellen.
Ook zien we graag in het formulier terug of je een diagnose / advies hebt gekregen van een dierenarts, osteopaat, hoefsmid e.d.

De invulvelden voor tekst kan je makkelijk vergroten door op het hoekje rechtsonder deze te slepen tot de gewenste grootte.

Vul hier je naam in

Invalid Input

Vul hier je postcode in

Invalid Input

Vul hier je emailadres in

Gegevens van je paard:
Vul hier het ras van je paard in

Vul hier de naam van je paard in

Vul hier het geslacht in

Vul hier de leeftijd van je paard in

Invalid Input

Vul hier in wat je paard nu eet per dag

Onderstaande vragen geven ons een beeld van de leefomstandigheden en eventuele aandachtsgebieden bij je paard. Vink aan of vul in wat van toepassing is op je paard en geef aanvullende informatie indien je daarover beschikt.
Leefomstandigheden;
Vul hier in waar je paard op staat

Invalid Input

Vul hier de activiteit van je paard in

Vul hier in of je regelmatig mestonderzoek doet

Invalid Input

Invalid Input

Vul hier in of de mest wel eens afwijkend is

Invalid Input

Vul in of je paard goed op gewicht blijft

Invalid Input

Geef hier aan of je paard ergens last van heeft gehad de laatste 3 jaren

Invalid Input

Vul hier in of je paard medicatie gebruikt

Invalid Input

Invalid Input

Vul hier in wat is / zijn de klachten waarvoor je graag een kruidensamenstelling wilt

Invalid Input

Invalid Input

Privacy: alle informatie die je ons verstrekt wordt alleen gebruikt om je advies te geven over een kruidensamenstelling als voedselsupplement. Dit ingevulde formulier wordt door ons een jaar bewaard om eventuele toekomstige vragen snel en volledig te kunnen beantwoorden. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt en zullen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
Vul hier in of je akkoord gaat met de privacyverklaring

Invalid Input

Alle velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht om in te vulllen!

Helmosan
  • Heivlinderweg 63
  • 06 244 093 90
  • info@helmosan.nl
keyboard_arrow_up